Showroom Castelli la Moş Ion Roată

În calitate de reprezentant oficial în România al mărcii Castelli am decis că a venit vremea să prezentăm aşa cum se cuvine acest brand adresat cicliştilor. Castelli dispune de o istorie bogată şi îndelungată care a început încă din 1935 când Armando Castelli a intrat în echipa lui Vittore Gianni, deţinător al unui mic atelier de croitorie din Milano. Cu alte cuvinte când spui Castelli spui ciclism şi orice ciclist care se respectă ştie despre ce calitate este vorba când vede pe un produs sigla Castelli, scorpionul.

Am reamenajat magazinul nostru din Bucureşti, Şos. Ştefan cel Mare nr. 15, şi am creat un showroom dedicat în întregime echipamentului Castelli.

Vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru a-ţi crea sau completa velo-garderoba. De la echipament de iarnă, primăvara, vară şi toamnă la produse specifice pentru partea superioară sau inferioară a corpului. De la jachete şi pantaloni la lenjerie şi şosete speciale, mănuşi şi huse pentru pantofi.

Showroom-ul Castelli de la Moş Ion Roată se adresează tuturor cicliştilor. De la cei care acum îşi fac debutul în acest minunat sport până la cei care deja au o experienţă bogată în domeniu, iar ascensiunea pe podium la concursuri nu le este străină. Nu greşim când spunem că un loc ocupat pe podium se datorează în mare parte şi echipamentului Castelli atunci când este folosit, sloganul companiei fiind unul cât se poate de sugestiv si reuşit: „Un avantaj nedrept”.

Te aşteptam în magazinul nostru din Şos. Ştefan cel Mare nr. 15, Bucureşti, pentru experienţa Castelli unde vei putea admira, proba şi testa calitatea oricărui produs Castelli.