Revoluţia Graphene a început la Vittoria!

A durat mai mult decât se anticipase, dar acum este aici. Recent Vittoria a prezentat noua gama de anvelope pentru MTB şi MTB electric care, mulţumită materialului-minune Graphene, oferă caracteristici fără precedent.

În ianuarie 2013 Vittoria a sărbătorit deschiderea unei fabrici în Tailanda construită special pentru a introduce graphenul în materialele sale. Realizarea corectă a acestui proces s-a dovedit însă a fi mai greu decât se anticipase. În special să integrezi graphenul în materiale în aşa fel încât acesta să se comporte aşa cum doreşti. În cazul Vittoria ţelul era ca grephenul să se unească cu cauciucul în aşa fel încât să rezulte anvelope mai bune decât orice altceva de pe piaţă.

Compusul Graphene

G+ Isotech este compusul special al celor de la Vittoria, material obţinut de la partenerul Directa Plus. Acest compus este mai bun din punct de vedere al vitezei aderenţei, durabilităţii şi uzurii.

Sistem Inteligent al Anvelopei

Vittoria spune că mulţumită introducerii graphenului în anvelope şi jante au rezultat produse cu adevărat revoluţionare. Acesta este motivul pentru care compania a creat o gama cu totul nouă denumită „Intelligent Tyre System’” (IT’S). Compuşii IT’S devin mai tari sau mai moi în funcţie de nevoile ciclistului. Dacă anvelopa rulează drept compuşii sunt tari oferind o foarte mică rezistenţă la înaintare. Dacă ciclistul frânează, accelerează sau virează compuşii se înmoaie şi ofere aderenţă mult mai mare.

Produse noi

Anvelopa Vittoria Corsa Speed a fost testată independent în comparaţie cu acelaşi model, dar fără Graphene. Cel cu graphene a oferit cu 40% mai puţină rezistenţă la înaintare.

Noile produse de la Vittoria cu Graphen includ gama Corsa, gama Rubino, gama de anvelope pentru MTB cât şi cele pentru eMTB, dar şi toate jantele din carbon Vittoria. Acestea arată o performanţă mai bună la disiparea căldurii, robusteţe mai bună cât şi greutate mai mică.