Reduceri de 20% la Moş Ion Roată!

În perioada 15-30 septembrie Moş Ion Roată, importatorul oficial al mărcilor Felt, Castelli, Catlike, Vittoria şi XLC, te invită la magazinul din Bucureşti, şos. Ştefan cel Mare, nr. 15, pentru a beneficia de reducerea de 20% la toate produsele importate de noi: Felt, Castelli, Catlike, Vittoria şi XLC.

Reducerea este valabilă pentru orice produs aflat pe stoc în afară de colecţia Felt 2016 şi Castelli iarnă 2015.

Bicicletele Felt sunt printre cele mai performante din lume. Chiar şi modele de mijloc sau entry level beneficiază de multe din tehnologiile folosite la bicicletele de top utilizate de cele mai bune echipe din lume. De la cursiere şi biciclete de contratimp, la biciclete de munte şi cele cruiser pentru parc bicicletele şi marca Felt în sine te asigură că investiţia făcută este una pe termen lung.

Echipamentul Castelli poate fi considerat cel mai performant din lume la capitolul eficienţă şi rezultate. Italienii de la Castelli dispun de o experienţă de 140 de ani timp în care şi-au îmbunătăţit continuu produsul. Nici un colţişor al acestor haine nu a rămas nestudiat în căutarea performanţei absolute. Însă în colecţia Castelli există şi produse pentru cicliştii entuziaşti care nu au nevoie de performanţă maximă ci doar de confort total.

Căştile de ciclism Catlike sunt folosite de unele dintre cele mai de succes echipe de ciclism din lume. O fac pentru că acestea sunt uşoare, dar în acelaşi timp oferă o protecţie aproape de neegalat în comparaţie cu alte căşti de ciclism.

Anvelopele Vittoria ar trebui să nu mai aibă nevoie de prezentare. Totuşi, pentru cei mai novici, îţi spunem că Vittoria este una dinte cele mai vechi mărci de anvelope din lume, iar în acest domeniu experienţa este primordială. Nu degeaba Vittoria este singura companie la ora actuală care oferă anvelope „inteligente”. Mulţumită materialului revoluţionar Graphene anvelopele de top Vittoria îşi schimbă duritatea în funcţie de modul în care sunt folosite.

Accesoriile XLC produse în Germania satisfac toate nevoile unui ciclist. De la aripi de bicicletă la ciclocomputere, pompe şi cartuşe cu CO2, XLC acoperă toate nevoile. Bineînţeles calitatea germană va fi întotdeauna preferată.

Te aşteptăm să-ţi alegi produsul preferat!