Protecţie pentru copii - casca Catlike Kitten

Crăciunul este momentul perfect al anului pentru a dărui copilului tău cadoul siguranţei în timp ce se bucură de bicicleta sa. Căştile de ciclism Catlike sunt produse performante de top care sporesc siguranţa atunci când ne plimbăm pe bicicletă sau concurăm. Este important să purtăm preventiv casca de protecţie atunci când mergem cu bicicleta indiferent de disciplina practicată.

Catlike Kitten este casca de protecţie pentru copii fiind şi cadoul perfect de Crăciun. Designul special al căştii Kitten nu se bazează doar pe o estetică frumoasă. Fantele de aerisire au fost amplasate în locuri speciale în aşa fel încât orice eventual impact va afecta mai mult decât o singură grindă de securitate. În cazul unei căzături energia generata va fi împrăştiată pe întreaga suprafaţă tip fagure mărind în mod semnificativ protecţia capului.

Confortul copilului este asigurat cu cele 23 de fante pentru ventilaţie. Mărimile disponibile sunt XS 49-52 cm şi SM 52-55cm.

Pentru a obţine securitatea maximă asigură-te că această cască este corect reglată pentru copii. Casca nu va funcţiona optim dacă nu este corect reglată şi folosită.

Află aici cum se reglează corect casca de bicicletă pentru copii.