Prezentarea colecţiei Felt 2017 la Wiesbaden, Germania

Felt a prezentat în Germania cele mai noi modele ale sezonului viitor 2017. Deși bicicletele poartă titulatura MY17 ele sunt deja disponibile la vânzare de anul acesta. Felt a expus un numar impresionant de biciclete din toate categoriile, de la cele mai aerodinamice cursiere la cele mai robuste biciclete fat.

Revista Freerider.ro a fost la fața locului și a putut analiza fiecare model în parte pentru a-l prezenta apoi publicului autohton. Astfel, pentru șosea au fost concepute de la zero două cursiere noi: FR și VR. Felt are de gând ca modelul FR să devină „cursiera modernă supremă” adaptată la cele mai noi tendinţe din domeniu, în timp ce noua VR  (Variable Road) este dotată cu frâne pe disc fiind poziţionată în gama endurance, cu capacităţi de gravel bike.

Au fost prezentate inclusiv noile biciclete aero AR și IA, dar și bicicletele de munte, vedeta fiind noua Felt Decree full suspension ce dispune de tehnologia FAST a suspensiei spate, sistem ce îmbunătăţeşte mult reacţiile la obstacole mici făcând funcţionarea suspensiei foarte liniară şi plăcută.

Prezentarea pe larg poate fi citită pe Freerider.ro accesând acest link.