Pit Pass – Felt F1x ciclocross-ul lui Danny Summerhill

Danny Summerhill este un puternic candidat la podium la orice cursă la care participă. După ce a făcut o pauză de ciclocros, fiind între timp alături de echipa UnitedHealthcare la un training camp, Summerhill concurează din nou pe echipamentul său K-Edge-Felt. La următoarele câteva curse de CX îl vom vedea pe Danny Summerhill concurând pe acest Felt F1X cu o vopsea custom.

Summerhill merge pe o serie întreagă de componente Sram şi Zipp. Ghidonul este Zipp SL80 la care se adaugă recent redesenata pipă Service Course SL.

Noua pipă Service Course SL dispune de o placă frontală mai lată

Suportul K-Edge Garmin susţine computerul Garmin Edge 500. Acesta nu este ultimul model de la Garmin însă este mic şi fiabil.

Foaia cu 40T îi oferă lui Summerhill suficient cuplu pentru urcările dificile de pe traseu

Un prototip de susţinător de lanţ K-Edge menţine lanţul la locul său

Cu schimbătorul spate pus pe cel mai mare pinion susţinătorul de lanţ K-Edge nu lasă loc pentru erori

Felt F1X are un ax faţă thru-axle şi foloseşte roata prototip de la Zipp care utilizează acest tip de butuc. Pe spate însă bicicleta foloseşte un QR clasic. Summerhill utilizează un ax DT Swiss RWS care strânge la fel ca un QR.

Carbonul Textreme din cadrul Felt-ului îi oferă acestuia o imagine specială. Shimano foloseşte acelaşi material la roata sa Pro pentru pistă.

Montanţii pentru bidoanele de apă sunt lăsaţi neacoperiţi

Conducta Force HydroR a frânei faţă este ghidată prin interiorul furcii în timp ce cablul schimbătorului spate este protejat de o cămaşă SRAM PitStop Flak Jacket.

Pedalele Crank Brothers Candy sunt favoritele lui Danny Summerhill de multă vreme.

Foto Logan VonBokel - VeloNews.com