Moş Ion Roată la Salonul Bicicletei 2016

A venit acea vreme din an când ne întâlnim cu toţii în locul de unde începe practic sezonul. Salonul Bicicletei este expoziţia naţională unde reprezentanţii mărcilor de biciclete, echipamente şi accesorii din România se întâlnesc pentru a expune cele mai noi modele ale sezonului. Evenimentul se desfăşoară între 25 şi 27 martie. Moş Ion Roată va fi prezent în cadrul Salonului cu mărcile pe care le reprezentăm oficial – bicicletele Felt, îmbrăcămintea Castelli, căştile şi ochelarii Catlike, anvelopele Vittoria şi accesoriile XLC.

Expoziţia de biciclete durează de vineri 25 martie până duminică 27 martie şi se desfăşoară la Romexpo în pavilioanele C1 şi C2. Doritorii pot sosi la eveniment direct pe biciclete care vor putea fi lăsate în siguranţă în parcarea special amenajată din pavilionul C1 fiind păzite de Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

Bicicletele americane Felt vor fi expuse în cadrul Salonului. Vei fi la curent cu modelele acestui sezon şi le vei putea chiar testa. Felt produce biciclete pentru toate ramurile ciclismului. Astfel vei putea admira şi testa bicicletele de munte, cele de şosea, cele pentru oraş, dar şi cele pentru copii.

Hainele italiene de ciclism Castelli sunt cele mai performante din lume acesta fiind şi motivul pentru care sloganul producătorului este „Un avantaj nedrept”. Echipamentul Castelli îţi permite să mergi pe bicicletă indiferent de condiţiile meteo, de la zăpadă şi lapoviţă până la caniculă şi vânt puternic. Avantajul „nedrept” îl vei simţi din plin atunci când colegii de tură sau adversarii de la concurs vor rămâne în urmă.

Echipamentul spaniol Catlike îţi oferă încă un avantaj suplimentar faţă de haine. Căştile Catlike, cât şi ochelarii de ciclism, sunt gândite să ofere nu doar cea mai bună protecţie posibilă ci şi confortul necesar pentru ca tu să te concentrezi doar asupra drumului şi a pulsului. De restul are grijă Catlike.

Anvelopele italiene Vittoria sunt echivalentul vârfului de lance în industria auto a mărcilor precum Ferrari sau Lamborghini. Vittoria înseamnă performanţă fără compromisuri. Vittoria produce anvelope şi pentru uzul normal de zi cu zi, spre exemplu pentru drumul pe bicicletă de acasă la serviciu. Însă domeniul unde strălucesc cu adevărat este cel competiţional unde utilizarea materialelor precum Graphene oferă ciclistului încă un avantaj de netăgăduit.

Accesoriile germane XLC sunt alături de tine indiferent de cerinţe. De la antifurturi şi ciclocomputere la scule şi lumini, firma germană produce tot ce ai avea nevoie pentru a-ţi menţine bicicleta în stare perfectă de funcţionare şi pentru a fi în siguranţă pe stradă în oraş sau la munte pe potecă.

Te aşteptăm la Salonul Bicicletei 2016 pentru a-ţi prezenta întreaga noastră ofertă şi pentru a-ţi oferi sfaturile necesare atunci când foloseşti bicicleta.