Locul întâi pentru Ciprian Bălănescu la Transfier 2015!

Sâmbătă 25 iulie triatlonistul nostru Ciprian Bălănescu a cucerit locul întâi la cel mai greu triatlon din România, Transfier 2015! Iată ce a declarat pe pagina sa oficială de Facebook:

Traim in Romania si e frumos. Iar atunci cand ai ocazia sa admiri frumusetea tarii de pe bicicleta sau in alergare e si mai bine. Acesta a fost sentimentul pe care l-am trait sambata, 25 iulie cand am participat la Triathlon Transfier 70.3. Este competitia cu gradul de dificultate cel mai ridicat din Romania insa la final cand am trecut linia de finish primul am uitat de tot greul. Proba de inot de 1,9 km a avut loc in lacul Vidraru. Am reusit sa ies al patrulea din apa dupa 33 de minute. In timpul inotului nu m-am simtit in largul meu, am simtit ca ma sufoc iar apa mi se parea ca clocoteste. La bicicleta mi-a mers bine, am recuperat timpul pierdut la inot, ba chiar am avut momente in care am reusit sa ma detasez suficient incat sa privesc natura si sa realizez ca avem o tara superba. Sunt “Regele Muntelui”

La kilometrul 25 am fost primul iar o data cu sosirea la acest punct am obtinut si tilul decernat de organizatori “ King of the mountain”.Au fost 90 de km pe bicicleta, bifati in mai putin de 3 ore. La alergare, dupa cei 21 de km trebuie sa recunosc ca cea mai grea a fost ultima parte. Am numarat fiecare din cele 390 de trepte care duceau la Statuia Prometheu.Dupa 4 ore 57 de minute si 13 secunde….GATA. Locul 1 si un nou obiectiv atins la piciorele statuii, in plina glorie.

Duminica 26,iulie am fost acasa la mine in Faget, Timisoara. M-am bucurat enorm sa aflu ca se organizeaza primul concurs de triathlon la Lacul Surducu, asa ca nu puteam sa lipsesc de acasa. A fost o competitie frumoasa, pe care am terminat-o pe locul 1, cu oameni dragi in jur si multi prieteni. Pe langa premiul cuvenit pozitiei fruntase am primit si un cadou mai deosebit. Am primit o sacosa de mere de la bunica mea. Cele mai bune mere, merele copilariei mele

A fost un weekend extraordinar dar obositor. Nu as fi reusit sa fiu in forma fara produsele H24 Herbalife care sunt mereu cu mine in orice deplasare. M-a ajutat mult sa obtin un timp bun, bicicleta Felt si m-a ferit de soare casca Catlike. Multumesc Mos Ion Roata. Si inca un lucru vreau sa va mai zic…e foarte important sa ai un echipament de calitate la orice competitie. Eu sunt un norocos