La standul Mos Ion Roata de la ExpoBike vei gasi varfurile de gama de la Felt

Targul de biciclete ExpoBike Bucuresti se afla in a doua zi de eveniment. Standul Mos Ion Roata este prezent in Hala H5 unde am expus pentru tine cele mai noi biciclete Felt 2014. Ne vei putea gasi si azi, sambata si maine, duminica 6 aprilie, pana la ora 17.
Felt IA FRD – este una din minunatiile tehnologice care te va intampina la standul nostru. Felt IA FRD este cea mai rapida bicicleta din lume potrivit testelor din tunelul aerodinamic. Noul IA FRD are toate avantajele pentru a te face mai rapid intr-un concurs: greutate mai mica, rigiditate mai mare, mai mult confort si pozitie mai buna. La standul nostru vei vedea idei inovative aplicate pe aceasta bicicleta precum tija de sa aero, dar confortabila in acelasi timp, frana fata aerodinamica si integrata in furca, pana si „benzina” ciclistului si sculele care au fost pozitionate pe cadru in asa fel incat sa fie integrate si aerodinamice.
Tot la sosea avem varful de gama Felt Z2 Di2, bicicleta pe care o vei gasi la standul nostru. Acest model este o bicicleta ce poate fi folosita zi de zi, de sportivi entuziasti sau de echipele de WorldTour. Cadrul si furca din carbon UHC Advanced MMC sunt gandite in asa fel incat sa-ti asigure manevrabilitatea si confortul de care ai nevoie intr-un concurs sau intr-o excursie cu prietenii. Si pentru si mai mult confort Felt a adaugat acestei biciclete ghidon si tija de sa din carbon care contribuie semnificativ la reducerea vibratiilor venite de la asfalt.
Daca trecem la mtb trebuie sa vorbim despre Felt Edict NINE FRD, varful de lance la offroad. Carbonul utilizat la acest cadru este de ultima generatie si nu-l vei gasi folosit la alte biciclete. Este vorba de prdusul dezvoltat direct de Felt, UHC Ultimate + TeXtreme®, din care rezulta cel mai usor si mai rigid cadru din familia Edict Nine. La dezvoltarea acestui produs Felt nu a facut nicio economie si nu a apelat la scurtaturi. Rezultatul este un mountain bike full suspension incredibil de performant la care s-a adaugat si suspensia FAST™ de la Felt pentru cel mai bun confort posibil. 
Felt Edict Nine 2 este un alt mtb pe care il vei putea admira la standul nostru. Este o bicicleta rapida si eficienta situata in partea superioara a gamei, deci implicit si mai accesibila. Cu toate acestea performantele nu sunt deloc mai slabe. Cadrul din carbon UHC Performance si suspensia FAST iti vor permite sa ataci poteca de munte cu incredere abordand virajele, coborarile si urcarile asa cum o fac profesionistii. Toate acestea multumita geometriei bine gandite a cadrului si componentelor de incredere cu care bicicleta este dotata.
Cat priveste mountain bike-urile hardtail la standul nostru de la ExpoBike vei gasi gama Nine. De aici iti recomandam sa privesti de aproape modelele Nine 50 si Nine 4, biciclete care definesc cel mai bine mijlocul de gama. Multumita geometriei cunoscuta pentru manevrabilitate, grutate redusa si rigiditate, Felt Nine 50 a fost creata sa fie calul de bataie al ciclistului adevarat. Multumita cadrului din aluminiu double butted, furcii cu suspensie pe aer si componentelor alese pe sprinceana, obtii o bicicleta limitata doar de setea de aventura!
Toate aceste noutati de ultima ora le veti gasi la standul nostru, alaturi de celelalte produse de top de la marcile noastre premium Geax si Vittotia, Castelli, Catlike si XLC. 
Va asteptam la standul Mos Ion Roata din hala H5 pentru a le descoperi impreuna!