Gentile de voiaj Castelli – călătoreşte cu stil

Cantonament, călătorie de afaceri sau vacanţă, genţile Castelli nu vor înceta să îţi ofere un avantaj necinstit.

Indiferent dacă urmează să pleci în cantonament, într-o călătorie de afaceri sau chiar într-o vacanţă colecţia de genţi Castelli, pentru călătorie, reprezintă garanţia companionului de încredere. Gama de genţi acoperă aproape toate nevoile: de la trolere şi genţi speciale pentru navetă la gentuţe mici pentru şa în care poţi transporta camere de rezervă, scule sau chiar o minipompă.

Castelli Rolling Travel Bag

Majoritatea cicliştilor profesionişti pot trăi cu ce au în geanta de concurs săptămâni la rând. Trolerul Castelli Rolling Travel este perfect pentru o călătorie de sfârşit de săptămână la concurs. Compartimentele interne păstrează totul bine organizat. Accesul uşor înseamnă că nu trebuie să scotoceşti printre haine atunci când trebuie să găseşti rapid ceva în aeroport la poarta de securitate. În timp ce mergi pe gresie roţile mai moi nu-i vor trezi din somn pe ceilalţi de la hotel când urmează să te cazezi. Capacitate 43 litri. Preţ recomandat 865 lei.

Castelli Rolling Travel Bag XL

Această geantă este făcută pentru calatorii mai lungi şi dispune de specificaţii care nu doar te vor ajuta să ajungi şi să te întorci de la concurs sau cantonament, dar te şi vor face să fi mai organizat, îţi vor proteja echipamentul de vreme şi te va scuti de la bagaj suplimentar. Capacitate 80 litri. Preţ recomandat 1.050 lei.

Castelli Gear Duffle Bag

O geantă cu capacitate foarte mare şi organizare excelentă. Gândită drept o geantă de voiaj bună pentru un concurs de ciclism pe etape lung de trei săptămâni această geantă este bună şi pentru a lua totul cu tine atunci când vremea este instabilă. Partea de sus se deschide foarte larg pentru acces perfect la interior, la interior găseşti buzunare din plasă perfecte pentru organizare, iar căptuşeala roşie Castelli te va ajută să-ţi găseşti uşor încălzitoarele negre cu 10 minute înainte de start. Capacitate 71 litri. Preţ recomandat 520 lei.

Noua Castelli Duffle Bag a fost testată de revista românească de ciclism Freerider.ro, cu rezultate foarte bune.

Castelli Deluxe Musette

Varianta modernă a unei genţi musette clasice de bicicletă, foarte versatilă, care dispune de multe specificaţii şi un design curat şi funcţional. Cu un volum surprinzător de mare, 13 litri, noua Deluxe Musette poate transporta mare parte din echipamentul important de concurs sau o poţi folosi la activităţile zilnice.

Genţile sunt disponibile în magazin la comandă.