Gama Castelli Cafe Vara 2015 este gata

Pentru cele mai bune lucruri din viaţă merită să aştepţi! Acelaşi lucru se poate spune şi despre noua colecţie de vară Castelli Cafe. Indiferent dacă eşti un ciclist mai competitiv sau unul mai tradiţionalist cu siguranţă vei găsi ceva în noua colecţie care să-ţi placă. Însă urmează şi alte produse. Spre exemplu o nouă opţiune pentru tricou şi o gamă întreagă pentru iarnă. Dacă crezi că este ceva ce ţi-ar trebui şi nu există încă la Castelli, ia legătura cu ei şi nu este exclus ca la următoarea colecţie să fie inclus.

Castelli Cafe Italia 2015

Dacă gama Fluo Attacco pare genul de echipament făcut pentru marile titluri din ziare, colecţia Italia este de fapt ceea ce Castelli reprezintă. Este o sărbătoare a Italiei şi a mărcii Castelli. Este vorba despre culori gândite să evidenţieze silueta atletică. Emblema Crinului de Florenţa este evidenţiată cu mândrie nu doar pe piept şi spate însă şi pe lateralele tricoului şi pantalonilor. Citeşte mai multe despre această colecţie aici.

Castelli Cafe Fluo Attacco 2015

După succesul din 2013 şi 14 al colecţiilor Castelli Cafe Team anul acesta Castelli ridică designul echipamentului la un nou nivel. Gama Fluo Attacco este pentru cicliştii care vor să fie văzuţi, însă nu într-un mod exagerat. Multe culori fluorescente prezente în design însă domolite de eleganţa Castelli şi individualitatea stilului Cafe. Este un echipament pe care vei dori să-l porţi tot anul. Citeşte mai multe despre această colecţie aici.

Castelli Cafe Gabba 2

Castelli Cafe analizează unul din produsele care defineşte Castelli. Nu există ciclist amator sau profesionist care să nu fi observat impactul pe care l-a avut şi îl are tricoul Castelli Gabba. Atunci când vremea devine rece şi umeda jumătate din peloton apelează la Castelli. Acum când au început să apară copii ale faimosului nume Castelli merge mai departe lansând Gabba 2. Castelli Gabba 2 ia tot ce s-a sedimentat până acum şi finisează acolo unde este nevoie. Materialul este acelaşi – nimic nu funcţionează mai bine ca ţesătura X-Lite Plus însă croiala a fost subtil modificată. Citeşte mai multe despre această colecţie aici.