Felt Huffy Thunder Star

Iată o construcţie excelentă creată de membrul "gigmata" de pe forumul ratrodbikes.com. Un cruiser  Huffy Thunder Star ce are la bază un cadru Felt King Pin. Plin de detalii şi măiestrie în construcţie, iată câteva imagini şi detalii ale bicicletei.

Această interpretare a modelului Huffy Thunder Star există mulţumită unui Felt King Pin. Este unul din modelele Cruiselite care nu are sudură pe centru pe ţeava top tube.

Numărul „76” este realizat din două plăci instalate spate în spate.

Sunt o mulţime de autocolante pe bicicletă. Există inclusiv acolo unde Huffy nu s-ar fi gândit să pună, pe jante.

Există două autocolante pe fiecare jantă lipite în direcţii opuse. Acest lucru uşurează treaba unui fotograf întrucât este suficient doar să mişti puţin roata pentru a obţine o imagine bună din aproape orice unghi.

Direcţia este oferită de Felt Low-Rise cu ghidon Cross Bar. Manşoanele sunt luate de pe eBay şi sunt negre în loc de alb cum ar fi fost pe modelul original.

Anvelopele sunt Berm Master de 24 inch de la Felt în timp ce furca vine de la Chubby's Bikes, California. Vopsirea cadrului a fost asigurată de Powder Coating Manics.

Autocolantele aplicate pe aripi au fost cel mai dificil de lipit întrucât urmăreau o mulţime de contururi.

Şaua vine de la o bicicleta Matt Hoffman Evel Knievel.

Numărul 76 de pe placa frontală a venit din partea unui membru de pe forumul ratrodbikes.com. Fără el bicicleta ar fi fost pur şi simplu incompletă.

(Sursa foto ratrodbikes.com)