Echipamentul pentru ciclism şosea – kituri complete Castelli de la Moş Ion Roată

Odată cu sosirea verii au început şi temperaturile înalte să ne însoţească în turele de bicicletă sau la concursuri. De cele mai multe ori căldura caniculară epuizează organismul mai ales atunci când acesta este supus la efort. Poţi combate efectele negative ale soarelui puternic prin hidratare corectă în timpul efortului şi printr-un echipament de ciclism care îţi asigură confortul tot timpul cursei.

Experienţa pe care o are Castelli în industria echipamentului profesional de ciclism îi permite să creeze cele mai bune costume pentru cicliştii atât profesionişti cât şi amatori. Castelli se mândresc atunci când spun că oferă ciclistului un „Avantaj nedrept”.

Pantalonii scurţi cu bretele Castelli Inferno şi tricoul cu mânecă scurta Castelli Climbers 2.0 sunt două dintre cele mai aerisite şi mai lejere articole de îmbrăcăminte existente. Alături de şosetele Castelli Free 3 şi mănuşile Castelli S.DUE.1 obţii un echipament complet Castelli care îţi va oferi nu doar confortul necesar în zilele toride, dar şi performantă în acelaşi timp.

Achiziţionând împreună produsele de mai jos obţii o reducere de aproape 100 lei! (Preţ total normal 970 lei, preţ total redus 875 lei)

Reducerile la pachetele complete de ciclism se acorda doar pana la data de 30 iunie 2015.

Pantaloni scurti cu bretele Castelli Inferno, Negru/Alb

Tricou cu maneca scurta Castelli Climbers 2.0, Negru/Rosu

Sosete ciclism Castelli Free 3, Alb/Rosu

Manusi Castelli S.DUE.1, Alb/Negru/Rosu