Echipamentul complet de şosea de la Catlike

Noua cască Mixino reprezintă cea mai nouă evoluţie a filozofiei designului Catlile. Este prima cască pentru ciclism care include fibre Graphene în structura internă din aramidă. Mulţumită utilizării acestui material revoluţionar Catlike a fost în măsură să construiască această cască extrem de uşoară şi ventilată fără să compromită rezistenţa la impact.

Mixino dispune de un design unic. În cazul unui accident energia generata va fi disipată pe întreaga suprafaţă asemănătoare fagurelui de miere, mărind semnificativ siguranţa capului ciclistului. În plus sistemul Dual flow thermal regulation oferă o ventilaţie maximă ce favorizează un volum apreciabil de aer care traversează casca la interior. Echipa Movistar a fost protejata de Mixino în marile momente din Turul Italiei  din 2013 şi 2014, cum a fost şi victoria lui Nairo Quintana.

Nou pentru 2015 este pantoful pentru şosea Catlike Whisper Road. Whisper este primul pantof de ciclism ce încorporează în talpă fibrele de Graphene. Această fibră este de 200 de ori mai rezistentă decât oţelul, dar extrem de uşoară în acelaşi timp. Acest lucru măreşte rezistenţa fără a mari greutatea. Talpa este foarte uşoară şi curbată într-un mod ergonomic pentru a se potrivi cu talpa ciclistului. Partea superioară a pantofului încorporează microfibre Clarino, un material de 3 ori mai rezistent decât pielea naturală, dar şi mult mai uşor în acelaşi timp. Clarino este folositoare şi pentru că ajută la disiparea eficientă a căldurii pe timp de vară sau reţinerea acesteia pe vreme rece. Catlike Whisper Road are o greutate de 227 g / pantof. Greutatea mică nu i-a împiedicat pe cei de la Catlike să folosească materiale de cea mai bună calitate cum ar fi branţul cu dublă densitate, căptuşeala aderentă pentru călcâi şi rotiţele Atop pentru un reglaj precis.

Catlike Talent sunt pantofii de şosea de nivel entry care dispun de o parte superioară profesională. Chinga principală este continuată cu o rotiţă Atop cu cablu ce permite un reglaj fin şi mult confort. Zona pentru degete este uşor mai largă în timp ce celelalte doua chingi velcro vor menţine piciorul bine fixat în pantof. Talent dispune de o talpă compusă din nailon şi fibră de sticlă pentru a primi rigiditate şi performanţă. Talpa este gândită să fie ergonomică pentru a oferi cât mai mult confort ciclistului, iar aerisirile din talpa permit o răcire suplimentară.

Ochelarii de soare Catlike D’Lux îndeplinesc toate condiţiile pentru a fi consideraţi nişte opere de artă. Uşori, ergonomici şi rezistenţi. Rama este uşoară şi proiectată în aşa fel încât să ofere confortul ideal. Catlike foloseşte materiale speciale aderente care „prind” capul şi o pereche de perniţe de nas reglabile pentru o potrivire excelentă. D’Lux permite schimbarea lentilelor. Astfel poţi folosi orice, de la lentile clare, pentru zilele înnorate, până la lentilele puternic colorate, pentru zilele cu soare.

Catlike 37º Summer Time este o şosetă fără cusături ce dispune de design ergonomic şi care ţine cont de caracteristicile anatomice şi biomecanice ale ciclistului. Acesta va obţine confort şi prospeţime la talpă şi rezistenţă la călcâi şi degete. Şosetele sunt fabricate din Supplex, o ţesătură mai fină decât nailonul. Spre deosebire de bumbac aceste şosete nu capătă riduri în timp, nu vor intra la apă, iar culorile nu se vor şterge.

Casca Mixino, pantofii Whisper Road, ochelarii D’Lux şi şosetele 37º Summer Time alcătuiesc echipamentul complet pentru rutierii care caută produse inovatoare de calitate şi design unic.