Cum au dominat fetele de la TWENTY16 Pro Cycling cursa Valley of the Sun Stage Race din SUA

Echipa profesionistă TWENTY16 Pro Cycling, care concurează pe Felt, a început sezonul în forţă la cursa pe etape Valley of the Sun Stage Race din Arizona. Evenimentul de trezi zile, din februarie anul acesta, le-a găsit pe fetele de la TWENTY16 într-o formă fizică excelentă. Allie Dragoo a câştigat prima etapă de contratimp învingând-o pe Evelyn Stevens, de două ori Campioană naţională a SUA. În acelaşi timp Leah Thomas şi Alison Jackson de la TWENTY16 s-au clasat pe 3 şi 5 la această etapă.

A doua etapă a constat într-o cursă de şosea de 100 km unde Alison Jackson a dovedit că este cea mai puternică învingând plutonul şi păstrând locul 5 în Clasamentul General. Allie Dragoo a terminat pe 8 însă şi-a păstrat poziţia fruntaţă la General.

Ultima zi şi etapă din Valley of the Sun Stage Race a însemnat o cursă criteriu rapidă de 40 minute. Din nou Alison Jackson de la TWENTY16 a dovedit că este cea mai puternică ciclistă a zilei învingând plutonul cu un sprint de zile mari. Mulţumită timpului bonus obţinut prin câştigarea etapei cu numărul 3, Jackson a urcat pe locul 4 în Clasamentul General.

Şi Leah Thomas a fost impresionantă de-a lungul cursei de 3 zile terminând la final pe locul 2 la General. Însă Allie Dragoo, ciclista care a început cursa în forţă, a terminat la fel de puternic câştigând victoria la General.

Alte rezultate notabile ale fetelor care concurează pe cursierele Felt sunt Sofia Arreola care a terminat pe patru în etapa a 2a şi Holly Breck care a terminat pe 3 la cursa criteriu din etapa 3.