Costume triatlon Castelli complete pentru bărbaţi

Sezonul competiţional este în plină desfăşurare, în fiecare week-end avem câte un concurs la care trebuie să participam. Şi dacă tot o facem de ce să nu beneficiem de „Un avantaj nedrept” din partea echipamentului Castelli.

Un echipament dedicat sportului respectiv oferă atletului o mulţime de avantaje faţă de ceilalţi concurenţi. Dacă ne gândim doar la confortul sporit pe care ţi-l oferă acest echipament şi este suficient pentru a obţine minute bune în faţa adversarului. Însă nu este doar atât! Castelli a dezvoltat echipamentul sau special pentru triatlon integrând în acesta toată experienţa sa din 1935 încoace.

Costumul de triatlon Castelli Free Sanremo - face parte din seria Rosso Corsa. Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai înaltă calitate pe care Castelli le are în colecţie. Fiecare cusătură, tiv sau formă, este gândită îndelung, pentru a oferi maximum de performanţă atletului. Rosso Corsa reprezintă apogeul inovaţiei şi măiestriei care dau naştere echipamentelor de mare performanţă Castelli.

Tricou de triatlon fără mâneci Castelli Free Tri - Pregătirea pentru un triatlon este foarte meticuloasă, iar linia de echipament Castelli Free Tri te susţine în efortul tău pentru a câştiga. Pentru acest tricou s-au folosit 8 materiale diferite, fiecare ales pentru a funcţiona perfect alături de celelalte obţinându-se astfel un produs care este funcţional, confortabil şi performant.

Pantaloni scurţi pentru triatlon Castelli Free Tri - sunt foarte rapizi şi aerodinamici datorită materialelor care resping apa ce au fost testate şi în tunelul de vânt pentru a asigura un avantaj „nedrept”aerodinamic şi la proba de ciclism. Cu ajutorul lor vei putea concura la capacitatea ta maximă. Pantalonii Castelli Free Tri te vor ajuta să te răcoreşti şi îţi vor oferi suportul muscular de care ai nevoie.

Cadou la orice costum complet de triatlon achiziţionat primeşti o cremă bazon Xenofit Second Skin Sport. Ofertă valabilă până la data de 30 iunie 2015.