Ciprian Bălănescu concurează pe Felt în 2015

Ne face plăcere să anunţăm că multiplul Campion Naţional la duatlon şi triatlon, Ciparian Bălănescu, a ales să concureze la proba de ciclism de la evenimentele sale pe Felt. Marca americană de biciclete Felt este cunoscută în special pentru bicicletele de şosea, contratimp şi triatlon pe care le construieşte, mulţi dintre cei mai renumiţi şi performanţi atleţi din lume alegând această marcă pentru a avea un avantaj în faţa concurenţei.

Pentru 2015 şi Ciprian Bălănescu va beneficia de acest avantaj. El va concura pe o cursieră Felt F4 care va contribui şi ea la deja cunoscutul talent pe care Ciprian îl posedă, talent, antrenament şi seriozitate care îl ajută să câştige cele mai înalte poziţii ale podiumului.

Weekendul care tocmai s-a încheiat Ciprian Bălănescu deja a concurat pe noua Felt F4 la Nostress Triathlon de la Olimp unde, cum era poate de aşteptat, a ocupat locul întâi. „Am primit bicicleta cu foarte puţin timp înainte şi nu am avut timp să mă acomodez cu ea”, spune Ciprian după ce a câştigat concursul. „Dacă am reuşit să mă dau 3 km în prealabil, însă acest Felt F4 mi se potriveşte ca o mănuşă. Am simţit bicicleta perfect, este compactă, confortabilă, este excelentă! Simt că vom avea împreună un sezon excelent”. Triatlonul Nostress de sâmbătă 6 iunie a trebuit să se transforme în duatlon datorită valurilor mari.

Următorul eveniment pentru campionul nostru sunt Jocurile Olimpice Europene din capitala Azerbaidjanului, Baku de pe 13 iunie. Îi urăm succes!