Ciparian Bălănescu şi-a relansat pagina web

Ciprian Bălănescu, multiplu Campion naţional la triatlon si duatlon, şi-a relansat recent pagina web oficială de atlet într-un design nou şi cu informaţii de ultimă oră. Începând din 2015 Ciprian concurează la proba de bicicletă pe Felt lucru cu care ne mândrim felicitându-l în acelaşi timp pentru alegerea făcută.

Ciprian este cel mai bun triatlonist al României de ani buni de zile. Însă performanţele sale trec de graniţele ţării el reuşind performanţa cuceririi titlului de Campion Balcanic de două ori. Campionul naţional este implicat şi în mai multe acţiuni de popularizare a sportului în rândul celor mici. El organizează evenimente unde îi învaţă pe copii primii paşi spre performanţă şi spre dragostea pentru acest sport complex.

Triatloanele şi duatloanele sunt specialitatea lui Ciprian. La cele clasice pe asfalt el aleargă pe cursierele Felt în timp ce la cursele ce se desfăşoară off-road Ciprian pedalează pe mtb-urile Felt. Toate bicicletele dispun de cadre din carbon şi echipare de top lucru care îi permite campionului să performeze la un nivel şi mai bun.

La momentul începerii colaborării ne-am bucurat să aflăm că Ciprian se simte excelent pe bicicletele Felt şi că nu a fost nevoie să facă nicio modificare care să-i îmbunătăţească confortul, cum ar fi înlocuirea pipei sau schimbarea unghiului. Felt este oricum cunoscut în lume pentru dragostea pe care o are faţă de ciclismul de şosea în special şi pentru longevitatea pe care o are în acest sport. Aşadar nu este nicio surpriză că bicicletele Felt i se potrivesc lui Ciparian ca o mănuşă.

Îi urăm succes în continuare în cariera sa şi vă invităm să-i vizitaţi site-ul şi pagina oficială de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele sale realizări.