Castelli VOLO KIT 1. Set complet echipament ciclism bărbaţi

Odată cu sosirea verii au început şi temperaturile înalte să ne însoţească în turele de bicicletă sau la concursuri. De cele mai multe ori căldura caniculară epuizează organismul mai ales atunci când acesta este supus la efort. Poţi combate efectele negative ale soarelui puternic prin hidratare corectă în timpul efortului şi printr-un echipament de ciclism care îţi asigură confortul tot timpul cursei.

Experienţa pe care o are Castelli în industria echipamentului profesional de ciclism îi permite să creeze cele mai bune costume pentru cicliştii atât profesionişti cât şi amatori. Castelli se mândresc atunci când spun că oferă ciclistului un „Avantaj nedrept”.

Pantalonii scurţi cu bretele Castelli Volo şi tricoul cu mânecă scurta Castelli Volo sunt două dintre cele mai aerisite şi mai lejere articole de îmbrăcăminte existente. Alături de şosetele Castelli Volo 9 şi mănuşile Castelli Tempo V obţii un echipament complet Castelli care îţi va oferi nu doar confortul necesar în zilele toride, dar şi performantă în acelaşi timp.

Achiziţionând împreună produsele de mai jos obţii o reducere de 80 lei! (Preţ total normal 815 lei, preţ total redus 735 lei).

Reducerile la pachetele complete de ciclism se acordă doar până la data de 30 iunie 2015.

Tricou cu maneca scurta Castelli Volo Kit, Alb/Negru/Rosu

Pantaloni scurti cu bretele Castelli Volo Kit, Negru/Alb/Rosu

Manusi Castelli Tempo V, Alb/Negru

Soste ciclism Castelli Volo 9, Alb/Rosu