Black Friday 2014 la Moş Ion Roată!

UPDATE!

Black Friday continuă la Moş Ion Roată şi vinerea aceasta pe 28 noiembrie! Întrucât ziua de 1 decembrie este zi nelucrătoare comenzile sosite vineri 28, după ora 16 şi care presupun livrare prin curier, vor fi onorate începând de marţi coletul ajungând la Dvs. miercuri. Direct din magazinele Moş Ion Roată comenzile pot fi ridicate inclusiv sâmbăta până la ora 17. Oferta este valabila doar pentru plata integrala numerar sau cu cardul.

---

Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an avem Black Friday şi la finalul lui 2014. Mai exact vineri pe 21 noiembrie! Aşadar vă aşteptăm la magazin pentru a profita de cele mai mari reduceri ale anului!

Pentru a veni în ajutorul celor care au şi alte lucruri de făcut, vineri pe 21 vom prelungi programul magazinului Moş Ion Roată care va fi deschis între orele 10 şi 20 însă vei putea comanda şi direct online întrucât toate comenzile primite pe website în ziua de 21 noiembrie între orele 0 şi 24 vor avea preţ de Black Friday.

Toate mărcile comercializate de Moş Ion Roată vor avea reduceri, dar trebuie să fii cu băgare de seamă mai ales la Felt, Castelli, XLC, Catlike, Vittoria, Geax, Shimano şi SRAM întrucât acestea vor fi cele mai reduse.

Te aşteptăm vinerea aceasta începând cu ora 10 dimineaţa pentru cele mai mari reduceri din an care vor ajunge şi la 50%!