​Mos Ion Roata partener oficial la Comana Bike Fest

Si anul acesta Mos Ion Roata sustine pasiunea pentru sport si in special pentru ciclism. Avand atatea editii la activ evenimentul de la Comana a devenit deja unul cunoscut si iubit de biciclisti. Concursul se desfasoara in padurea Comana, la aproximativ 40 km de Bucuresti si doar daca participi vei afla ce trasee superbe de bicicleta poti gasi atat de aproape de capitala intr-o zona aparent fara forme de relief.

Comana Bike Fest, desfasurat intre 17 si 18 mai 2014, iti pune la dispozitie 3 trasee de mtb cu lungimi diferite pentru niveluri diferite: Traseul copiilor de 8,5 km, Traseul Bujorilor de 20 km si Traseul TeamXpert de 40 km. Traseele te vor purta prin padurea Comana traversand si lunca Neajlovului care este a treia zona umeda din Romania, dupa Delta Dunarii si Balta Mica a Brailei si a doua ca biodiversitate dupa Delta intrucat aici traiesc peste 70 de specii de pasari protejate prin legislatia internationala si alte cinci de pesti. 

Prin parteneriatul realizat cu TeamXpert Mos Ion Roata te ajuta sa descoperi pe bicicleta aceste regiuni deosebite de langa Bucuresti. Daca acum o vei face in regim de concurs este numai bine pentru ca poti reveni ulterior cu prietenii si famila pentru a reface traseul in ritmul ales de tine.

Pentru a-ti usura munca, la magazinul nostru Mos Ion Roata din Bucuresti, sos. Stefan cel Mare nr. 15, poti plati taxa de inscriere, in valoare de 50 lei. Astfel cand vei ajunge la locul de start nu va mai trebui sa te gandesti decat la strategia pe care o vei adopta pentru a castiga concursul sau pentru a avea macar o evolutie cat mai buna. Nu in ultimul rand in virtutea parteneriatului Mos Ion Roata va oferi premii celor mai buni concurenti de la Comana Bike Fest sub forma de vouchere valorice si produse din magazin.