​Moş Ion Roată alături de Vidraru Bike Challenge 2014

Cu startul in ziua de sambata 21 iunie Vidraru Bike Challenge 2014 este una din cele mai spectaculoase competitii de mtb din Romania. Dupa cum spune si numele cursa are loc in regiunea barajului Vidraru traseul urcand din zona barajului pe una dintre culmile sudice ale munților Făgăraș. O parte din drum se afla in zona de gol alpin, lucru care ofera o excelenta vizibilitate de jur-imprejur spre varfurile din Fagaras: Caltun, Lespezi, Negoiu la nord, Ciortea, Scara, Mazgavu spre nord-vest si catre masivul Cozia la vest. 
Fiind un aprig sustinator al sportului pe doua roti (si fara motor) Mos Ion Roata a ales sa se alature organizatorilor singurului concurs de biciclete din aceasta zona. Startul maratonului care dispune de doua lungimi de traseu – 35 km si 90 km, se afla in satul Capatanenii Ungureni (Arges) la poalele maiestuosului baraj Vidraru. De aici traseele urca pana la baraj pentru ca apoi sa continue pe versantul de vest al vaii. Lungimea turei lungi (maraton) care are o diferenta de nivel  de 2.300 m plaseaza traseul ca fiind de nivel mediu pentru cei obisnuiti sa parcurga pe bicicleta drumuri forestiere de munte.
Tura scurta are acelasi start si este mai putin solicitanta. Avand doar 35 km si o diferenta de nivel de 1.000 m aceasta se adreseaza celor dornici de o plimbare provocatoare fiind accesibila inclusiv ciclistilor aflati la primele competitii. Tura scurta se incheie cu o coborare rapida oferind o frumoasa pespectiva catre muntii Ghitu, dincolo de valea Argesului.
Mos Ion Roata, reprezentantul oficial in Romania al marcii premium de biciclete Felt, va fi alaturi de organizatori si participanti cu premii sub forma de vouchere. Castigatorii vor putea valorifica aceste vouchere in magazinele noastre din Bucuresti si Brasov.
Le uram succes participantilor si vreme buna intrucat stim cel putin jumatate din placerea participarii la un astfel de eveniment inseamna sa simti adierea calda a soarelui si mirosul de iarba de munte.