​1 Iunie se apropie. Afla care sunt cele mai bune oferte pentru copii - Felt Q20 si Q24

Daca esti copil, asta nu inseamnsa ca trebuie sa mergi cu biciclete de pusti!

Felt se gandeste la tine ca la un viitor adult si iti contruieste biciclete ca si unui adult. Diferenta o face doar dimensiunea bicicletei. 

Astfel, pentru tine am pregatit modelul Q20 (20 inch, potrivita pentru copii cu inaltimea cuprinsa intre 110 cm - 125 cm) si modelul Q24 (24 inch, potrivita pentru copii cu inaltimea cuprinsa intre 120 cm - 140 cm).

Seria Q Kids 2014 de la Felt combina performantele si accesibilitatea din “lumea adultilor” intr-un mountain bike dezvoltat special pentru tinerii rideri. Proiectata pentru a fi o bicicleta off-road pe deplin capabila, si construita in doua versiuni, Seria Q Kids este biletul tanarului rider catre aventura montana. Bicicletele din Seria Q Kids prezinta o superba si predictibila manevrabilitate si o greutate usoara. Seria Q Kids este perfecta pentru zonele deschise pentru sprint sau pentru singletrackuri provocatoare. Aceasta are o pozitie confortabila a rider-ului si o geometrie neutra, oferind o experienta completa de off-road. Cadrul de 24" ale Seriei Q Kids foloseste aluminiul premium 6061 cu forma a tuburilor special proiectata pentru a obtine o rezistenta maxima la torsiune si complianţă verticală. Felt foloseste procesul propriu de formare a tuburilor, dynaform, pentru forma tuburilor cu greutate minima si stil indraznet. Caracteristicile versatile ale cadrului includ: monturi pentru aparatori si portbagaje, combinate cu dropouturile forjate. Fiecare bicicleta din seria Q este dotata cu sisteme de viteze bine proportionate oferind o schimbare fara cusur si cu furci cu suspensie care pot fi comparate cu cele pe care le gasim pe biciclete mai scumpe. Fiecare model foloseste componente atent selectate si dimensionate corect fiecarui cadru. Cu bicicletele din Seria Q Kids, mountain biking-ul este acum o experienta completa de familie.

Te asteptam in marea familie FELT. Suntem usor de recunoscut! 
Suntem cei mai mandri biciclisti, si de regula dormim cu bicicleta noastra in, sau langa, pat!

Joi, 29 mai, iti vom prezenta gama de biciclete BMX de la Felt.

NOTA:
Bicicletele FELT pentru copii pot fi incercate si testate in reteaua de distributie FELT. Lista magazinelor o gasiti aici.
In cazul in care nu mai gasiti modelul sau culoarea dorita, o puteti comanda la oricare dintre partenerii nostri comerciali din retea si bicicleta va va fi livrata in maxim 2 zile.
Aceasta actiune promotionala se desfasoara in limita stocului disponibil!