0 comentarii

Bicicleta pliabila Strida LT, Bleu, 16"

Bicicleta pliabila Strida LT, Bleu, 16"
Strida

Indisponibil
Garantie 24 luni.
Cod: SDALTB
Pret: 2900.00 lei

Cantareste doar 12 kg, mai putin decat orice bicicleta pliabila de pe piata si e atat de compacta incat revolutioneaza deplasarea pe distante scurte in oras.

In doar 10 secunde Strida SX poate fi pliata suficient de compact pentru a incapea in orice mijloc de transport in comun.

Cadrul din aluminiu in forma de triunghi, care e cea mai puternica forma geometrica existenta, ii asigura bicicletei Strida o stabilitate excelenta in trafic. Pozitia biciclistului este suficient de buna pentru a oferi vizibilitate maxima in intersectii. Pozitia seii, a pedalelor si a ghidonului ofera un control maxim asupra bicicletei pe sosea. Un ultim punct forte este cureaua de kevlar, care inlocuieste lantul clasic. Orice probleme cu vaselina de pe pantaloni este de domeniul trecutului.

Designerii Strida sunt iubitori de electronice, nebuni dupa gadget-uri, fanatici ai aplicatiilor. Ei isi doresc sa nu stai in fata calculatorului, sa fii mereu in miscare. Cu smartphone-ul alaturi, muzica in casti si pedaland prin canioanele orasului.
Accentele puternice de culoare ale Stridei te scot din anonimat, ea te conecteaza la tehnologie si urbanism.

Creatorii Stridei te surprind prin inovatie! Triunghiul, cea mai puternica forma geometrica, sta la baza cadrului, rezultand o bicicleta incredibil de stabila. Pliata, bicicleta viitorului cu design minimalist, incape in spatii de depozitare mici precum si in mijloacele de transport. Lantul Kevlar oil-free e noutatea ce te va surprinde placut zi de zi in plimbarile urbane.

Povestea Strida incepe inca din 1984. Dupa ce fondatorul companiei, Mark Sanders, a absolvit mai multe cursuri si calificari importante de inginerie si design, a realizat ca lumea are nevoie de mobilitate, design si functionalitate si creeaza designul primei lui biciclete pliabile, ca parte din examenul de licenta.Din 1986 un producator de Glasgow a inceput sa produca in masa conceptele lui Mark Sanders si sa le faca din ce in ce mai populare.

SPECIFICATII TEHNICE
- Tip cadruHardtail
- Tip furcaFixa
- Material cadruAluminiu
- Material furcaAluminiu
- Accesorii inclusePortbagaj spate
- Aparatoare noroi
- Sonerie
- Numar viteze1
- CuloareBleu
- Tip franaMecanic
- Sistem franarePe disc
- Greutate maxima suportata100 Kg
- Dimensiune cadru45 cm
- diametru roata16 inch
- Greutate12 Kg

Masa Maxima Admisa100 kg

Valoare factura: 2900.00 lei
Numar de rate lunare:
Livrarea comenzilor

Dupa efectuarea comenzii vom reveni cu raspuns pe mail in maxim 24 de ore privind existenta pe stoc a produsului dorit sau variante cu caracteristici asemanatoare produsului solicitat in caz ca acela nu este pe stoc.
- Comenzile inregistrate/confirmate de luni pana vineri, pana in ora 14:00, vor fi livrate a doua zi;
- Comenzile inregistrate sambata/duminica, pana in ora 13:00, vor fi livrate marti.
- Comenzile pot fi preluate si din magazin in cazul in care se doreste si se specifica in comanda.
- La comenzi cu sume mai mici de 1500 Ron se adauga pe factura taxa de transport in suma de 20 ron.
- Produsele sunt sigilate in plic/colet si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Modalitatea de plata in cazul comenzilor primite pe site:
Pentru comenzile expediate prin curier se accepta numerar ramburs la livrare.

0 comentarii

Va rugam sa autentificati sau sa va creati un cont pentru a adauga un comentariu.