0 comentarii

Bicicleta de oras Adriatica Holland Lady, pentru adulti, de dama, Mov

Bicicleta de oras Adriatica Holland Lady, pentru adulti, de dama, Mov

Indisponibil
Garantie 24 luni.
Cod: ADR-BWEN16N03DYR
Pret: 1150.00 lei

Bicicletele Adriatica se caracterizeaza prin originalitate, calitate si capacitate totala de afiliere. Intr-adevar, partile esentiale ale vehiculelor sunt proiectate si construite in cadrul Companiei cu materii prime selectate, incredintate expertizei unei forte de munca de calificate sub indrumarea unui expert. Produsul finit este intotdeauna supus unui control strict, pentru a asigura clientului increderea in vehicul asupra fiecarui aspect. Am facut studii de inginerie si teste stiintifice pentru a realiza cele mai bune cadre din aluminiu, precum si a teste rutiere efectuate de ciclisti profesionisti. Adriatica este prezenta pe pietele italiene si straine cu puncte de vanzare exclusive, care asigura un suport tehnic constant si o calitate garantata. Traditie, inovatie constanta sunt caracteristicile si prerogativele specificatiilor pe care Cicli Adriatica le face referitor la produsele sale.

Compania a fost fondata la Pesaro in 1946, datorita entuziasmului si initiativei lui Umberto Cardinali, deschizand un atelier de lucru in Morselli, in centrul istoric al orasului. A inceput reconstructia, imediat dupa sfarsitul celui de al doilea Razboi Mondial. Bicicleta, acest mijloc simplu si popular de transport, este un simbol al dorintei de a incepe.

Marca Adriatica este un mesaj de optimism: o panza desfacuta pe un cer albastru cand zboara pescarusi. Este o imagine simpla care reflecta locurile in care a fost infiintata compania, un teren fertil al carui model de dezvoltare va fi recunoscut ulterior universal.

In 1970, Cardinali a vandut compania lui Luigi Domenicucci, deja in industrie caexpert mecanic de biciclete, care continua munca cu tenacitate, profesionalism si bun simt al afacerilor. Timp de peste 20 de ani, productia se face in noua fabrica din Toscana, in zona industriala din Pesaro.

Astazi Cicli Adriatica produce o gama larga de biciclete pentru barbati, femei si copii, traditionale si sportive. Utilizarea aliajelor speciale a deschis recent o priza in proiectarea si punerea in aplicare a bicicletelor usoare, bijuteriile reale de design si perfectiunea mecanica, identificandu-se cu marca Wing.

Specificatii Tehnice:

AngrenajALLOY 42T
CadruHI-TEN TIG
CauciucuriCITY 26 3/8
FraneV-BRAKE ALU
FurcaHI-TEN OVAL-TIG
GhidonTRK ALU
Greutate14.5 kg.
JanteTRK ALU
Manete schimbatornu
Marime cadru450 mm
Model cadruFemei
Numar viteze1
PedaleTRK RESIN
Pinioane18T.
Pipa ghidonTRK ALU
ProducatorADRIATICA
Dimensiune roata26"
SaBASSANO CAFE RACER
Schimbator spatenu
Tip cadruOtel
Tip franaV-brake
Furca - ModelHI-TEN OVAL-TIG
PipaTRK ALU
GhidonTRK ALU
PedaleTRK RESIN
Pinioane18T
FraneV-BRAKE ALU
SaBASSANO CAFE RACER
CauciucuriCITY 26 3/8
Greutate14,5 kg

Valoare factura: 1150.00 lei
Numar de rate lunare:
Livrarea comenzilor

Dupa efectuarea comenzii vom reveni cu raspuns pe mail in maxim 24 de ore privind existenta pe stoc a produsului dorit sau variante cu caracteristici asemanatoare produsului solicitat in caz ca acela nu este pe stoc.
- Comenzile inregistrate/confirmate de luni pana vineri, pana in ora 14:00, vor fi livrate a doua zi;
- Comenzile inregistrate sambata/duminica, pana in ora 13:00, vor fi livrate marti.
- Comenzile pot fi preluate si din magazin in cazul in care se doreste si se specifica in comanda.
- La comenzi cu sume mai mici de 1500 Ron se adauga pe factura taxa de transport in suma de 20 ron.
- Produsele sunt sigilate in plic/colet si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Modalitatea de plata in cazul comenzilor primite pe site:
Pentru comenzile expediate prin curier se accepta numerar ramburs la livrare.

0 comentarii

Va rugam sa autentificati sau sa va creati un cont pentru a adauga un comentariu.